PAVEL ŠPORCL - REBEL WITH THE BLUE VIOLIN

29.04.25 (Út) v 20:00

 

Speciální koncert houslového mága Pavla Šporcla, na kterém ho  bude doprovázet rocková kapela, která s ním natáčela i aktuální album REBEL WITH THE BLUE VIOLIN. Na koncert přijede z New Yorku i americký jazzový klavírista  a hráč na Hammondovy varhany Brian Charette . Fanoušci se můžou těšit nejen na klasické rockové skladby, mezi jinými i Kashmir a Stairway to Heaven (obojí původně Led Zeppelin), Purple Haze (Jimi Hendrix), Smoke on the Water (Deep Purple), Another Brick in the Wall (Pink Floyd) a „stounovské“ (I can’t get no) Satisfaction.

Jako další zazní například Oscary oceněný singl zpěvačky Billie Eilish s názvem What Was I Made For?, který ve speciální aranži od Pavla Šporcla chytne za srdce fanoušky všech hudebních žánrů. Další rockové balady zastupuje Let it be (původně The Beatles), The Sound of Silence (Simon & Garfunkel) a další.

 "Připojte se ke mně na tuto neuvěřitelnou hudební jízdu – věřím, že ji budete milovat stejně vášnivě jako já.“ dodává Pavel Šporcl v rámci pozvání na koncert.